Sebastian Ghiţă cere ca Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc să fie suspendaţi din PSD

Data publicării:
Sebastian Ghita-Mediafax Foto-Octav Ganea


Actualizare 14:00: Victor Ponta susține că Sebastian Ghiţă vorbeşte în nume personal atunci când vine cu această propunere.

Domnul Sebastian Ghiță vorbește în numele lui, nu în numele PSD și nici în al meu, nu are nicio calitate să vorbească în numele meu sau al PSD. Ceea ce pot să vă spun este un singur lucru, că justiția nu va fi în niciun fel, niciodată blocată de către un partid, sau de către Parlament, că fiecare și toti membrii PSD trebuie să se ducă, să colaboreze, să spunp ceea ce știu, să-şi dovedească nevinovăţia dacă sunt nevinovaţi, să plătească dacă sunt vinovaţi”, a spus Victor Ponta, preşedintele PSD.


Sebastian Ghiţă a declarat, la un post de televiziune, că nimeni nu este mai presus de lege şi a amintit că premierul Victor Ponta a spus că cine va face jocuri în partid înaintea aflării rezultatului final al alegerilor prezidenţiale va fi exclus fără drept de apel.

Astăzi, Viorel Hrebenciuc a demisionat din ParlamentCercetat în trei dosare penale, Viorel Hrebenciuc ar fi spus că dorește să nu devină o povară pentru partid și se pune la dispoziția justiției.

„Este o decizie unilaterală, îşi depune demisia din funcţiat de deputat. Mi-a spus că se va pune la dispoziţia organelor judiciare, că are încredere în justiţia din România şi că vrea să meargă demn pe stradă, să se uite demn în ochii fiecărui cetăţean”, a declarat Valeriu Zgonea, cel care a anunțat demisia colegului său de partid.

Viorel Hrebenciuc a declarat imediat după anunțul lui Valeriu Zgonea că nu se va răzgândi, dar că nu va demisiona și din PSD. Fostul deputat spune că decizia sa a fost unilaterală și că nu a discutat cu nimeni din partid. „Sunt foarte tare psihic, nu sunt dezamăgit”, a asigurat politicianul. „Revin în 2016”, a promis el.

Citiți și:
Troc la vârful PSD. Emil Hurezeanu: Domnul Hrebenciuc îi spunea „boss” și chelnerului care-i aducea o cafea
Victor Ponta, după demisia lui Viorel Hrebenciuc: „Gestul lui a scos justiţia din campania electorală”
 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri