Ședință cu scântei la PSD

Data publicării:
psd.ro

Cu Victor Ponta plecat în Turcia de două săptămâni şi un UNPR care merge pe cont propriu în privinţa numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, în PSD sunt tensiuni legate de strategia pe care să o urmeze.

Părerile în PSD sunt împărţite. Daniel Savu susţine că Victor Ponta nu trebuie să demisioneze, altfel PSD îl va înlocui imediat şi va rămâne la guvernare.

În acelaşi timp, Marian Oprişan susţine că Victor Ponta trebuia să demisioneze de mult şi PSD să intre în Opoziţie.

„Trebuia să-i predăm guvernarea lui Klaus Iohannis de la 1 iunie. Iohannis nu a făcut altceva decât ce a făcut și Traian Băsescu. PSD și Victor Ponta trebuie să facă o analiză și să vadă dacă mai rămâne la guvernare. Comitetul Executiv al PSD poate lua decizia de a ieși de la guvernare”, a declarat Marian Oprișan.

Opinia liderului din Vrancea nu este, însă, împărtăşită de prea mulţi colegi.

„Dar de ce să demisioneze? Nici nu se pune problema. Eu cred că aceasta este o falsă problemă, exagerată în anumite medii, şi preluată de Opoziţie”, spune vicepreședintele PSD Ioan Chelaru.

Social-democraţii au păreri împărţite şi când vine vorba de întoarcerea lui Victor Ponta în ţară.

Potrivit unor surse, premierul îşi va prelungi cu o săptămână şederea în Turcia, la recomandarea medicilor care l-au operat la menisc. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri