Firea: Cred că se va propune excluderea mea. Nu plecăm din PSD

Data actualizării: Data publicării:
180904_FIREA_portret PG_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, după ședința nemulțumiților din PSD, că nu se pune problema ca aceștia să-și dea demisia din PSD sau să formeze un alt partid.

Citiţi şi: Pe ce mizează Dragnea în războiul cu răzvrătiții din PSD

Suntem oameni de echipă, de partid, suntem social-democrați,vom milita pentru unitatea echipei”, a spus Gabriela Firea.

Angajamentul nostru ca oameni politici este față de cetățeni, nu cred că am greșit față de țară, față de bcureșteni, față de partid”, a adăugat ea.

Firea crede că la CEx se va propune excluderea sa din partid şi că se urmăreşte să fie daţi afară din Guvern Paul Stănescu şi Tudorel Toader, pentru că îl incomodează pe Liviu Dragnea.

Am ajuns la execuţii publice, la linşaj, pentru că avem curajul să vedem altfel lucrurile şi să şi argumentăm”, a mai spus ea.

Nu vrem să dăm o lovitură armată de palat, să preluăm puterea după o baie de sânge. Eu cred că suntem persoane paşnice, nu suntem înarmaţi, am şi nişte pistoale de jucărie. Nu ne permitem să glumim sau să bagatelizăm problemele românilor. Cred că se va propune excluderea mea. De asemenea, o miză foarte importantă, sper să nu se întâmple aşa, este să fie daţi afară din Guvern doi miniştri foarte importanţi care au început să-l incomodeze pe domnul Dragnea”, a adăugat ea.

Firea a mai spus că în urma scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea „s-a câștigat faptul că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcția bună în privința managementului politic al lui Liviu Dragnea și poate înțelege și el ceva”.

Gabriela Firea a adăugat că nu dorește schimbarea Guvernului.

Sută la sută suntem pentru menținerea coaliției PSD-ALDE în Parlament și a Guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dăncilă”, a adăugat Firea.

Citiți și:  

Declarația Vioricăi Dăncilă înainte de Comitetul executiv al PSD

Filialele PSD din Transilvania au anunţat cum vor vota la CEx. Decizia majoritară luată joi seară

Prima reacție a lui Liviu Dragnea la scrisoarea prin care i se cere demisia

Ce se întâmplă dacă Dragnea refuză să demisioneze?

VIDEO. Ascensiunea lui Liviu Dragnea, pas cu pas

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri