Șeful PSD Teleorman: Dragnea a fost paratrăsnetul a tot ceea ce se întâmplă rău în această țară. Îl susținem necondiționat

Data publicării:
gadea dragnea
Foto: Facebook / Adrian Gâdea

PSD Teleorman îl susține necondiționat pe președintele partidului, Liviu Dragnea. Este declarația făcută la Digi24 de președintele acestei filiale, Adrian Gâdea. El găsește și o explicație pentru scrisoarea prin care se cere demisia lui Dragnea: șeful social democraților este „un paratrăsnet” pentru nemulțumirile tuturor.

Teleorman îl susține necondiționat pe dl președinte Liviu Dragnea. În aceste zile au fost mulți membri de partid, primari, viceprimari, comnsilieri, membri de partid și simpatizanți ai PSD care și-au manifestat solidaritatea față de Liviu Dragnea”, a spus Adrian Gâdea.

El spune că nemulțumirile liderilor din partid ar trebui discutate în Comitetul Național Executiv.

Sper ca toate aceste chestiuni să fie lămurite în cadrul ședinței de mâine, să găsim o soluție astfel încât să putem continua implementarea programului de guvernare, pentru că e un paradox. Totuși vorbim de un program de guvernare care funcționează, care a fost pus în implementare, care a adus multe lucruri bune și iată că în această perioadă în care lucrirle merg bine, noi avem parte de această stare tensionată. Cred că tre să depășim această stare tensionată cât mai repede”, a adăugat el.

Gâdea adaugă că organizația pe care o conduce este convinsă că Dragnea trebuie să rămână președintele PSD, pentru că „este cel care a gândit, a conceput și a prezentat un program de guvernare care a adus beneficii românilor”.

El are și o explicație pentru scăderea lui Dragnea în sondaje: „Suntem conștienți că Dragnea a fost paratrăsnetul a tot ceea ce se întâmplă rău în această țară. Toate lucrurile rele care s-au spus s-au oprit în președintele Liviu Dragnea. Președintele a ajuns azi vinovat pentru tot ce se întâmplă azi în țară. E foarte greu să vii să spui că avem un program de guvernare eficient, e mult mai ușor să distragi atenția de la aceste chestiuni bune care s-au întâmplat și care se întâmplă și sunt convins că și în perioada următoare se vor întâmpla, să spui tot felul de chestiuni pentru a duce discuția și agenda într-o altă direcție”.

Demisia e un act unilateral de voință. Președintele partidului și-a asumat acest program de guvernare, vrea să fie implementat așa cum a fost prezentat în campanie. Nu cred că se va ajunge aici pentru că sincer, din punctul meu de vedere, nici nu sunt motive să ajungem într-o asmenea situație”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri