Sari la conținut

Șeful PSD Vaslui: Oricine are o condamnare are şi o problemă

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că „oricine are o condamnare are şi o problemă”. El a răspuns astfel unei întrebări privind posibila candidatură a lui Marian Neacșu, în prezent secretar general al PSD, la funcţia de preşedinte executiv al partidului, în condiţiile în care acesta are o condamnare definitivă.

N-am auzit până acum de vreo candidatură ca preşedinte executiv a domnului Neacşu. Sigur, unele organizaţii şi-au exprimat susţinerea sau ideea de a susţine şi de a propune, dar nu s-a discutat despre acest lucru”, a spus Buzatu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă Marian Neacşu poate candida la funcţia de preşedinte executiv, în condiţiile în care acesta are o condamnare definitivă, el a răspuns: „Oricine are o condamnare are şi o problemă, să fim serioşi”.

În februarie 2016, Marian Neacşu a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese din motiv că şi-a angajat fiica la biroul parlamentar. După ce a fost condamnat, Neacşu nu a mai candidat pentru un al treilea mandat, dar a rămas secretarul general al PSD.

Pe aceeași temă