Semne de împăcare în USL Ilfov. Gabriela Firea e dispusă să reia colaborarea cu Marian Petrache

Data publicării:
firea fb

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că va încerca să detensioneze situaţia din Ilfov. În opinia lui Victor Ponta, Gabriela Firea este în continuare membră PSD, deoarece nu i-a aprobat demisia.

„Avem nevoie de doamna Firea în PSD, este vicepreşedinte în partid, este şefă de organizaţie judeţeană, este un om pe care îl apreciez foarte mult şi care trebuie să rămână alături de noi. I-am înţeles nemulţumirea, mâine avem obligaţia să soluţionăm problema de la Ilfov, astfel ca să fie cum au votat oamenii – USL”, a declarat primul ministru.

Senatorul Gabriela Firea a spus că este dispusă să reia colaborarea cu liderul PNL Ilfov, Marian Petrache.

„Aştept cu nădejde şedinţa de la prânz, şi ca toate aceste promisiuni să nu mai fie călcate în picioare de nimeni. Merg mâine la şedinţa care a fost convocată, în urma căreia vom afla care este stadiul comunicării la nivel local a partidelor din USL. Să nu uităm că avem un ţel comun şi acele aspecte pot fi depăşite cu înţelegere, cu lipsă orgoliu”, a spus Gabriel Firea.

Senatorul Gabriela Firea a acuzat PNL Ilfov că a făcut în Consiliul Judeţean alianţă cu PDL.

Tensiunea a crescut după ce preşedintelui PNL, Crin Antonescu, a anunţat că Marian Petrache a fost desemnat coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare, alături de Eduard Hellvig şi Rareş Mănescu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri