Sari la conținut

Senatoarea PC Cristiana Anghel: "independența și suveranitatea națională au devenit o glumă macabră"

Cristiana Anghel, sursa: Facebook

"Independența și suveranitatea națională au devenit o glumă macabră. Mă întreb de ce mai organizăm alegeri. O asistentă a Secretarului de Stat SUA, doamna Victoria Nuland, ne dictează ce trebuie să facem... BIG BROTHER este mesajul dumneaei (și nu singurul, probabil, dar, când vom afla adevărul, va fi deja prea târziu pentru un popor permanent abuzat...)

Victoria Nuland: Corupţia ţine de securitatea naţională. E nevoie de progrese reale, asta s-a votat

Și politicienii noștri, unii aleși de popor, se fac preș... Șefii CSM, garantul independenței justiției din această "amărâtă" țară, care se revoltă și refuză să onoreze invitația Parlamentului, reprezentantul mult trâmbițatei suveranități naționale, fac pârtie până la Ambasada SUA... CCR-ul se conformează și îndeplinește întocmai ordinele, siluind Constituția... Cancelarul Germaniei, doamna Angela Merkel, ne jalonează drumul cu oamenii domniei sale... Comisia Europeană ne ceartă și ne trimite la colț, pe coji de nuci, când ne permitem să ne răzvrătim împotriva abuzurilor unor comisari europeni, oameni numiți, care nu au răspuns și nu vor răspunde nicicând, în fața nimănui, pentru abuzurile comise... FMI-ul ne spune când, cum și ce să facem cu salariile, pensiile, armata în rezervă, sănătatea și învățământul...

Independența și suveranitatea națională au devenit o glumă macabră. Iar Constituția, "Biblia" poporului, este maimuțărită și caricaturizată... Oare acesta este motivul pentru care, mai toți, au declarat, cu nonșalanță: "Je suis Charlie"?!", a scris senatoarea pe pagina de Facebook.