Senator PC, în sacou cu Mickey Mouse la votul moţiunii de cenzură: „Ați vrut desene animate, aveți!”

Data publicării:
SENATOREA

Senatoarea PC, Cristiana Anghel, a vorbit în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură în Parlament îmbrăcată într-un sacou cu Mickey Mouse.

Am venit special îmbrăcată cu acest sacou”, a precizat aceasta, menționând că la joacă e ca în Parlament. „Eu sunt doar îmbrăcată, dumneavoastră sunteți personaje din desene animate”, le-a spus Cristiana Anghel celor prezenți din Opoziție.

L-am cumpărat special pentru azi. La vârsta mea, totuşi... La Caracal la mine era unul singur, era mărimea mea, era foarte ieftin, nu e de firmă, şi am zis că e pentru mine, pentru moţiune”, a spus Cristiana Anghel. Senatoarea PC a adus la dezbaterea moţiunii şi o cutie cu plastilină, susţinând ca este pentru „PDL revopsit în culorile PNL, să îşi facă câte guverne vrea”.

Cine strigă hoțul? Tot hoțul”, a spus senatoarea, referindu-se la președintele României care ar fi fost ales deși avea „dosare”. „Domnul Iohannis face ce a făcut și Băsescu. Calcă pe Constituție pas cu pas, pentru că lucrul bine făcut pentru dumnealui e doar ceea ce îi place. Ghinion! Al nostru, bineînțeles, al celor care am sperat că vom avea un președinte al tuturor Românilor", a mai spus Cristiana Anghel.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri