Senator terorizat de un clan interlop

Data publicării:
senator iasi

„A amenințat-o pe soția mea, i-au spus că ne pare rău că trebuie să mori atât de tânără. Corelați groapa cu declarația de pe facebook a numitului Vandam Constantin, care spune că se va termina foarte rău pentru cineva”, se plânge senatorul Ionel Agrigoroaie.

Parlamentarul este convins că noii vecini vor să îl alunge de tot din vila lui şi a cerut protecţia Ministerului de Interne.

„Polițiștii au fost sesizați de către o persoană, cu privire la posibile fapte de amenințare și tulburare de posesie”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al ÎPJ Iași.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi l-au audiat şi pe parlamentarul Agrigoroaie şi pe noul lui vecin, supranumit "Vandam". Familia acestuia are o cu totul altă variantă.

„Noi am cumpărat o casă şi ne-am trezit în mijlocul unui mare scandal. Noi nu avem toaletă şi am vrut să ne facem toaletă”, susține Narcis Constantin.

În ciuda asigurărilor date de noii vecini, parlamentarul se teme că problemele lui sunt abia la început. A fost trimis în judecată pentru fals, iar colocatarii i-ar fi promis că nu scapă de ei nici dacă ajunge la închisoare.

Fraţii Constantin, pe care îi acuză parlamentarul, au mai fost în atenţia poliţiştilor în primăvară, când i-au atacat cu toporul pe angajaţii unui service auto. Dosarul a fost însă închis pentru că victimele şi-au retras plângerea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri