Senatorul PSD Liviu Pop: „Președintele a avut o noapte zbuciumată, s-a trezit și a intrat în campanie electorală”

Data actualizării: Data publicării:
liviu pop parlament

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat că nu are „astfel de informații și nu cred că ceea ce a declarat președintele e un lucru normal în condițiile în care ieri a făcut declarații de altă natură. Președintele a avut o noapte zbuciumată, s-a trezit și a intrat în campanie electorală”, atunci când a fost întrebat de ce nu a mers premierul Viorica Dăncilă la Cotroceni.

„Nici eu nu aș fi mers în locul lui Dăncilă, dacă luăm cele două declarații iresponsabile din partea președintelui. Să spui că premierul merge să facă înțelegeri secrete cu evreii e un atac la suveranitatea Guvernului. (...) E o problemă. A intrat în campanie electorală. A dat semanlul odată cu plecarea pe bicicletă către Palatul Cotroceni. A intrat în campanie electorală, are nevoie de încă un mandat. (...) Poate e deranjat președintele că implementarea programului de guvernare în mandatului doamnei Dăncilă are un ritm alert. Acest lucru îi creează un dezavantaj”, a mai spus Liviu Pop.

Întrebat dacă premierul Dăncilă va face declarații, senatorul PSD a spus că nu știe acest lucru și că nu știe nici dacă „se va discuta foarte mult pe acest subiect”.

„Nu ne e teama. Nu avem timp să ne concentrăm la programul de guvernare că se vine cu alte teme, plimbatul cu bicicleta”, a spus senatorul PSD atunci când a fost întrebat dacă se teme de o moțiune de cenzură.

Citiţi şi: Mutarea ambasadei la Ierusalim ne-ar putea costa miliarde de euro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri