Senatorul PSD Șerban Nicolae, despre bilanțul DNA: „Nu cred că am văzut vreodată o mizerie mai mare”

Data actualizării: Data publicării:
serban nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae scrie că bilanțul Direcției Naționale Anticorupție, prezentat miercuri de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, este „o mizerie” și acuză procurorii anticorupție că își desfășoară activitatea „potrivit unor protocoale secrete, sub influența unor ambasade”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu cred că am văzut vreodată o mizerie mai mare, la nivel de demnitate de stat, ca așa-zisul bilanț al Direcției Naționale Anticorupție”, este de părere Șerban Nicolae.

Senatorul a revenit ulterior cu o completare la mesajul inițial:

La revizuirea Constituției vom fi nevoiți să introducem următorul text: „Procurorii anticorupție își desfășoară activitatea potrivit unor protocoale secrete, sub autoritatea unor ambasade. La bilanțul DNA vor fi citați, cu mandat de aducere, președintele României, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, șeful secției pentru procurori din CSM și procurorul general." S-ar putea să nu fie glumă...”, este mesajul transmis de Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a confirmat, miercuri dimineața, că nu este tentat să ia în calcul revocarea procurorului-șef al DNA, așa cum cere ministrul justiției, Tudorel Toader.

Consiliul Superior al Magistraturii a dat, marți, aviz negativ pentru revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Citiţi şi: Epuizarea "soluţiei Toader" împinge coaliţia spre o nouă capcană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri