Senatorul Valer Marian a depus la DNA un denunţ la adresa lui Liviu Dragnea

Data publicării:
liviu dragnea - mfax-2

Senatorul le-a dat jurnaliştilor documentul care, potrivit acestuia, ar fi denunţul în cazul lui Liviu Dragnea, arătând că procurorii DNA trebuie să obţină probe şi să facă o cercetare a cazului.

La ieşirea din sediul DNA, Valer Marian a declarat că, pe lângă explicaţiile pe care le-a oferit în cazul denunţului făcut împotriva lui Liviu Dragnea, ar mai fi dat o declaraţie, în calitate de martor, într-un alt dosar, în care ar fi vizaţi procurori, oameni politici şi de afaceri din Satu Mare.

Totodată, acesta a arătat că are încredere că procurorii DNA vor trata cu seriozitate denunţul său.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că procurorii anticorupţie au primit şi înregistrat un denunţ formulat de senator.

Valer Marian a anunţat de la sfârşitul săptămânii trecute că va depune acest denunţ, premierul Victor Ponta dând de înţeles luni, când a fost întrebat de ziarişti, că senatorul ar avea probleme de sănătate. "Ştiţi că, de fapt, e...., nu?", le-a răspuns el jurnaliştilor care l-au întrebat cum comentează acuzaţiile lui Valer Marian.

"Domnul Valer Marian şi pe Mihai Răzvan Ungureanu şi pe mine ne-a descoperit ca suntem agenţi străini, homosexuali, nu mai ştiu... ucigaşi... Hai să fim serioşi, să îi urăm sănătate domnului Valer Marian", a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea a apreciat că Valer Marian este un om "cu grave probleme de sănătate", "nefericit", "nervos" şi "furios" pentru că a fost exclus din PSD şi pentru că, la formarea Guvernului, nu a fost desemnat ministru al Justiţiei.

"Dacă studiaţi toate declaraţiile lui din ultimii ani, plecând de la faptul că ba e terorizat de SRI, ba că e urmarit de niste motociclişti, ba că e urmarit de nişte americani cu elicopterele şi declaraţia despre referendum face parte din acelaşi registru", a spus Dragnea.

Valer Marian susţine că pe 22 iulie 2012, vicepremierul Liviu Dragnea, pe atunci secretar general al PSD, a avut, la Oradea, o întâlnire secretă cu preşedinţii filialelor judeţene de partid din Vestul ţării. El le-ar fi cerut şefilor de filiale să raporteze la Biroul Electoral Central cifre mai mari decât cele reale doar ca să fie atins cvorumului de 50% plus 1 pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Citiți și: 

L. Dragnea răspunde acuzațiilor de fraudare a referendumului din 2012: Valer Marian are „grave probleme de sănătate”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri