Sergiu Nistor, numit în funcţia de consilier prezidenţial

Data publicării:
sergiu nistor - 3286423-Mediafax Foto-Bogdan Stamatin

 

Sergiu Nistor / FOTO: MediafaxFoto

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret pentru numirea lui Sergiu Nistor în funcția de consilier prezidenţial.

Sergiu Nistor, în vârstă de 54 de ani, este absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti în 1986, specializat în conservarea integrată a patrimoniului construit, conform unui CV prezentat pe site-ul ICR.

El a fost coordonator, în 2007, al proiectului cultural "Sibiu, capitală culturală europeană". De asemenea, a fost secretar general al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO (2008/2009) şi preşedinte al ICOMOS (Consiliul mondial al Monumentelor şi Siturilor) România (din 2006).

Sergiu Nistor este al şaselea consilier prezidențial numit de preşedintele Iohannis. În 22 decembrie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcţia de consilier prezidenţial pentru Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tratiana Niculescu Bran şi George Scutaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri