PSD transmite că Sevil Shhaideh nu are cont de Facebook

Data actualizării: Data publicării:
REACTII PREMIER SEVIL_N24 AGERPRES
Foto: Agerpres

Sevil Shhaideh, propusă de PSD-ALDE pentru funcţia de premier, ar fi scris, vineri, pe Facebook, că are încredere în ea şi în cei care o susţin. Ea ar fi adăugat că, într-un an de guvernare, comentariile răutăcioase la adresa sa se vor dovedi false.

REACTII PREMIER SEVIL_N24 AGERPRES
Foto: Agerpres

UPDATE: Biroul de presă al PSD a transmis, vineri, că Sevil Shhaideh, propunerea partidului pentru postul de prim-ministru, nu are cont pe Facebook, în condiţiile în care mai multe mesaje apărute pe un cont de Facebook atribuit ei au fost preluate de către presă.


 

„Am observat foarte multe comentarii răutăcioase fără rost, probabil şi voi vă întrebaţi de ce nu le-am şters... Motivele sunt simple: 1) Fiecare are dreptul la replică; 2) Sunt 100% sigură că, după maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false”, a scris Sevil Shhaideh pe Facebook, potrivit News.ro.

Ea a spus că este încrezătoare că PSD va reuşi să îndeplinească aşteptările pe care românii le au de la acest partid.

„Am încredere în mine, am încredere în oamenii care mă susţin şi, cel mai important, am încredere că noul PSD se va ridica la aşteptările tuturor românilor!”, adaugă Shhaideh.

Liviu Dragnea a declarat că s-a gândit la Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru încă de la începutul campaniei electorale, însă nu i-a comunicat acest lucru.

Preşedintele PSD a susţinut că a luat în considerare posibilitatea deoarece ştia de existenţa Legii 90/2001 care ar putea să-l împiedice să ceară funcţia de prim-ministru pentru el. 

Un alt argument a fost colaborarea de 15 ani pe care a avut-o cu Shhaideh în structurile asociative ale administraţiei locale.

„Este între noi o încredere pe care nu o mai poate rupe nimeni, niciodată, pentru nimic. Între noi n-a fost o relaţie de şef-subaltern, ci o relaţie de camarazi care muncim din greu zile şi nopţi”, a mai spus Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri