Sari la conținut

Sevil Shhaideh dă 3,8 milioane lei pentru curățenia sediilor MDRAP

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a cumpărat servicii de curățenie pentru birouri și spații conexe în valoare de 3,2 milioane lei plus TVA. La licitație s-au înscris două firme, dar doar oferta uneia a fost declarată admisibilă. Întâmplător sau nu, firma este una abonată la contracte pe bani publici.

shhaideh -170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_05_INQUAM_Octav_Ganea

Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Conform anunțului de atribuire publicat joi, ministerul condus de vicepremierul Sevil Shhaideh dorește servicii de curățenie timp de patru ani, pentru cele șase sedii ale MDRAP: două în Bd. Libertății, câte unul în Piața Revoluției, Bd. Timișoara, Splaiul Unirii și Mendeleev.

În total, ar fi vorba de 14.366,31 metri pătrați, pentru care firma câștigătoare va trebui să pună la dispoziția MDRAP 28 de persoane.

Valoarea totală a acordului-cadru: 3,255 milioane lei fără TVA. Adică, în total, 3,87 milioane lei.

La licitație s-au înscris două firme, dar doar oferta uneia dintre ele, Fabi Total Grup SRL, a fost declarată admisibilă.

Întâmplător sau nu, societatea comercială se numără printre cele abonate la contracte pe bani publici. De la începutul anului 2017, Fabi Total Grup SRL a mai încheiat contracte cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 3 (1,18 milioane lei fără TVA), Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA (1,07 milioane lei fără TVA), Biroul Româna de Metrologie Legală (35.000 lei fără TVA) și Ministerul Mediului (596.000 lei fără TVA).