„Și ei sunt oameni”. Cum își explică Daniel Breaz replica din discuția despre pilele și amantele din ministere

Data actualizării: Data publicării:
daniel breaz priveste inapoi intr-o sala a palatului cotroceni
Senatorul Daniel Breaz. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul interimar al Culturii, Daniel Breaz, a explicat la Digi24 o declarație controversată făcută aseară, la o emisiune televizată, despre presupusele pile și amante angajate de PSD în ministere.

Discuția cu liberalul Tinel Gheorghe era legată de reducerea numărului de ministere din viitorul guvern.

„Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?”, a spus Daniel Breaz.

Gheorghe a spus că aceste concedieri se referă doar la „pilele și amantele” celor din PSD. „Și ei sunt oameni”, a fost replica lui Breaz.

Ministrul interimar a spus, la Digi24, că în ministere lucrează și oameni competenți.

Ca și exemplu putem să vorbim despre succesul președinției României la Consiliul UE, grație acestor oameni care lucrează în ministere”, a spus el.

Breaz a mai spus că în ministerul Culturii „nu a fost nicio angajare făcută având în vedere cele două criterii pe care le-ați menționat” (pile și amante, n.r.).

Dl Gheorghe a făcut o afirmație legată de pilele și amantele pesdiștilor. Trebuie demonstrate astfel de afirmații. Să te duci să arunci în spațiul public astfel de afimații... A spus ca acestea vor fi date afară, pilele și amantele pesediștilor. Eu nu am spus altceva decât că ei sunt porniți să dea oameni afar. Vorbim despre ceea ce înseamnă om. Vorbim de un om care lucrează într-un minister și care va fi dat afară”, a spus Daniel Breaz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri