Socialiștii europeni reacționează în cazul scandalului din PSD

Data publicării:
serghei stanisev

„PSD este capabil să-și aleagă singur liderii. Partidul Popular European ar trebui să-și facă curat în propria curte și să nu se mai abată de la adevăratele probleme ale României, a scris Stanișev, marți, pe Twitter. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partidul Național Liberal le solicitase președintelui Parlamentului European, Martin Schulz, și liderului Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev, să aibă o poziție față de hotărârea lui Liviu Dragnea de a rămâne președinte al PSD, deși a primit o condamnare definitivă.

„Vă adresăm rugămintea de a avea o poziție oficială, necesară față de decizia domnului Liviu Dragnea de a se menține la conducerea PSD în pofida deciziei definitive a instanței pentru condamnarea penală a domniei sale, pe care sperăm să o exprimați public”, se arată într-o scrisoare transmisă de PNL președintelui PE și președintelui PES, precizează Agerpres.

Astăzi este convocată o ședință a Comitetului Executiv al PSD de la care se așteaptă tranșarea conflictului din PSD. Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, află dacă partidul îl mai susține, după ce a cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, în urma condamnării acestuia la închisoare cu suspendare în dosarul fraudelor la referendum.

Citiți și:

Ion Iliescu intervine în scandalul dintre Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri