Socrul lui Victor Ponta îi dă replica lui Crin Antonescu: „Ciolanul e bun, dar asumarea nu!”

Data publicării:
ilie sarbu -Mediafax Foto-Raul Stef

Comentariul vine dupa ce Crin Antonescu a lansat o șarjă critică fără precedent împotriva lui Victor Ponta și l-a plasat în aceeași tabără cu Traian Basescu, tabara celor care vor să controleze justiţia. Sunt inacceptabile și profund nedemocratice mesajele preşedintelui şi premierului pe tema înlocuirilor de la DNA, a spus liderul PNL.

„Crin a ieşit să dea lecţii tuturor. Cel mai grav atac a fost cel de astăzi. Acum, deodată, s-a plasat deasupra tuturor încercând să medieze asupra instituţiilor statului. De pe ce poziţie? Că cea de preşedinte al Senatului, nu-i permite”, s-a întrebat Ilie Sârbu.

„E o chestie electorală, pe care o simţim toţi. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. Ciolanul e bun, dar asumarea nu. (...) Ieşirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni şedinţă. Am calmat situaţia săptămâna asta, am zis toţi că nu mai ieşim public. Deodată, a simţit iarăşi că vine un val pe care l-ar putea utiliza în creşterea în sondaje şi a ieşit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului. Ce fel de proiecte comune mai poate avea USL? Că încredere nu mai există”, a declarat, nemulțumit, liderul senatorilor PSD.

Nu este pentru prima dată când socrul premierului are declarații acide la adresa copreședintelui USL. De altfel, Crin Antonescu s-a plâns că este atacat prin intermediul „dulăilor” PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri