Sorin Frunzăverde comentează afirmațiile lui Traian Băsescu: Sunt mason, dar nu primesc ordine

Data publicării:
sorin 20frunzaverde 20publimedia 20andrei 20spirache-55675

Președintele Traian Băsescu a susținut săptămâna trecută, la Digi24, că fostul prim vicepreședinte PDL Mihai Stănișoară nu are acces la Serviciile de Informații, așa cum se vehiculează, însă ar fi posibil ca acesta să-i ofere lui Crin Antonescu susținerea masoneriei.

„Poate o susținere a masoneriei. Frunzăverde, Stănișoară, pe linia asta s-ar putea”, a completat șeful statului.

În acest context, Sorin Frunzăverde a fost întrebat cum vede această afirmaţie a şefului statului legată de el și deMihai Stănişoară.

Nu are nicio legătură cu masoneria, demersul acesta pe care eu l-am început – şi o mai spun şi pentru alţii care au tot felul de afirmaţii la adresa mea, spre exemplu unii dintre ei n-au înţeles încă că ei nu candidează cu mine la preşedinţia PDL, ţinând cont de cât des îmi pomenesc numele.Nu, nu are nicio legătură acest demers cu masoneria. Demersul acesta l-am început, şi mă bucur că Stănişoară vine în PNL, pentru a scăpa România de o guvernare proastă şi de un regim politic nepopular – şi am reuşit. Cred că atunci când fac asemenea afirmaţii cei care le fac ar trebui să se gândească că acest demers început de mine în primăvara trecută, consolidat în interiorul PNL, căruia i s-au alăturat şi alţi colegi, s-a bucurat de o largă susţine electorală”, a susţinut Sorin Frunzăverde, informează MEDIAFAX.

El a precizat că masoneria este o organizaţie specifică lumii libere.

„Am recunoscut acest lucru. Masoneria, până la urmă, nu vă supăraţi, dacă tot discutăm subiecte de acest gen, masoneria este o organizaţie specifică lumii libere. Este o organizaţie care de-a lungul timpului s-a ridicat împotriva sistemelor absolutiste, poate că aici am putea găsi explicaţia unei stări de disconfort”, a mai comentat vicepreşedintele PNL.

El a mai susţinut că apartenenţa la masonerie nu are nicio legătură cu statutul de membru de partid.

„Nu are nicio legătură şi cu atât mai mult, nu primesc comenzi de la nimeni, să fim serioşi. În organizaţiile libere nu se dau comenzi. Comenzi se dau în alt tip de organizaţii”, a susţinut vicepreședintele.

La solicitarea jurnaliştilor el a menţionat că nu are cunoştinţă dacă Mihai Stănişoară sauValeriu Zgoneafac parte din masonerie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri