Sorin Grindeanu a numit trei secretari de stat din partea ALDE

Data publicării:
170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACE_04_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Monitorul Oficial a publicat, vineri, deciziile de numire în funcţii de secretar de stat a trei membri ai ALDE, deciziile fiind semnate de către Sorin Grindeanu în cursul zilei de 18 ianuarie.

170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACE_04_INQUAM_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM - Octav Ganea

Cristian Dima, noul secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a fost în tinereţe handbalist de performanţă, jucând la mai multe echipe din Divizia A şi din Germania. După retragerea din activitatea sportivă, a devenit om de afaceri. În 2012 a fost ales consilier local la Galaţi din partea PNL, partid pe care l-a părăsit odată cu Călin Popescu-Tăriceanu. În mai 2015, a fost numit consilier personal al ministrului Mediului de atunci, Graţiela Leocadia Gavrilescu.

La Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, secretar de stat a fost numit Cristian Cosmin, care provine din organizaţia judeţeană Vaslui a ALDE. În guvernul Ponta, Cosmin a fost secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. La alegerile din 11 decembrie 2016 a candidat pentru un post de deputat pe lista ALDE din Vaslui.

Ciprian-Lucian Roşca a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Roşca a candidat pe lista pentru Camera Deputaţilor a ALDE din judeţul Iaşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri