Sari la conținut
News Alert

Sorin Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş

Fostul premier Sorin Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş, deşi Comitetul Executiv al partidului a luat decizia excluderii acestuia din partid. Conducerea PSD Timiş spune că deocamdată organizaţia nu a primit nicio hotărâre privind excluderea lui Grindeanu.

grindeanu inquam

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a declarat, joi, pentru News.ro că până în momentul în care la sediul organizaţiei nu va ajunge un act oficial privind excluderea din partid al lui Sorin Grindeanu, acesta rămâne membru al partidului şi preşedinte al filialei judeţene.

„Până nu vine vreo hotărâre, Sorin Grindeanu este membru PSD şi preşedintele partidului la nivel judeţean”, a spus Adrian Negoiţă.

Întrebat dacă, din experienţe anterioare, ar putea estima când ar putea sosi un act oficial de excludere a lui Sorin Grindeanu, Negoiţă a spus că acest lucru ar putea dura ani.

„Din fericire nu avem experienţe în organizaţia PSD Timiş, dar în partid avem cazul Cătălin Ivan care a fost exclus acum doi ani, dar nici până acum nu e nimic oficial”, a declarat Negoiţă.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă