Sorin Grindeanu, primit cu aplauze la Timișoara: „Jos Dragnea!”

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu tm

Premierul Sorin Grindeanu a fost primit cu aplauze de către membrii PSD din Timișoara. El a făcut o baie de mulțime și a ținut un discurs în uralele celor prezenți.

Membrii PSD au scandat „Grindeanu premier!”, „Grindeanu PSD!” și „Jos Dragnea!”. 

Am vrut să văd dacă în Timișoara, în Banat, mai există oameni cărora să nu le fie frică! Iată câți suntem azi aici. Eu cred că nu poate să mă dea Liviu Dragnea afară din partid de câte ori voi primi recomandări. Nu a câștigat Liviu Dragnea alegerile, am câștigat noi alegerile, sutele de mii de membri. Nu a câștigat o singură persoană. Liviu Dragnea vrea să confiște acest partid și, mai grav decât atât, să confiște țara”, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu l-a atacat pe Liviu Dragnea și a declarat că i-a cerut „să-și asume demisia pentru situația în care a adus PSD” și își va da apoi demisia și el, să „garanteze în fața partidului că această aventură nu va duce la pierderea guvernării, n-a putut să garanteze” și să organizeze congres.

„Teama de oameni îl face pe Liviu Dragnea să rămână într-un cerc restrâns. Fuge de oameni, ăsta nu este președinte PSD. De aceea i-am cerut demisia”, a subliniat el.

Grindeanu a mai spus și că dorința lui este „să readucem democrația în PSD”.

Premierul încearcă să obţină sprijinul cât mai multor parlamentari în vederea moţiunii de cenzură. Astăzi prim-ministrul este la Timişoara, organizaţie care deja a declarat că îl susţine.

Filiala Timiş a PSD a semnat, în 12 iunie, la iniţiativa celor aproximativ 50 de primari pe care îi deţine partidul în judeţ, o rezoluţie de susţinere a premierului Sorin Grindeanu. Acest document a fost transmis conducerii centrale a partidului.

În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat şi ei susţinerea pentru premierul Sorin Grindeanu, declarând că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri