S. Grindeanu: Nu eu am fost la şpriţuri cu oameni ai serviciilor

Data actualizării: Data publicării:
20170615_GRINDEANU_CONFER_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi seara, într-o conferinţă de presă, referitor la aluzia liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia ar avea o legătură cu serviciile, că nu el este cel care a fost la „şpriţuri” şi partide de tenis cu reprezentanţi ai serviciilor. Grindeanu a avertizat că, dacă preşedintele social-democraţilor va continua cu astfel de declaraţii, el va avea reacţii „mai puterice” pe acest subiect.

20170615_GRINDEANU_CONFER_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„Voi răspunde la două dezinformări pe care le-am văzut azi spuse de Liviu Dragnea. Văd că încearcă cu disperare să mă asocieze cu servicii secrete, cu preşedintele României, că e cineva în spate care dirijează, suntem într-o conspiraţie probabil existentă doar în mintea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la spriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete”, a afirmat premierul.

Sorin Grindeanu l-a avertizat pe Liviu Dragnea „să se gândească mai bine” când lansează astfel de afirmaţiii, deoarece, pe viitor, va avea reacţii „mai puternice pe acest subiect”.

„Aşa că să se gândească domnul Liviu Dragnea mai bine când spune aceste lucruri, pentru că voi avea, dacă va continua, voi avea reacţii şi mai puternice pe acest subiect. Dincolo de faptul că toată această idee este, în mod evident, o minciună”, a conchis prim-ministrul.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, că, după viteza de organizare a acţiunilor de susţinere a lui Sorin Grindeanu, care ocupă în mod ilegitim Palatul Victoria, este clar că este vorba despre un plan bine pus la punct, ”o coordonare profesionistă”, însă nu ştie cine se află ”în spate”. Dragnea a susţinut că Grindeanu este ”o unealtă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri