Sorin Grindeanu ştie altceva decât Liviu Dragnea despre ministrul Justiţiei

Data publicării:
dragnea grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, într-o emisiune tv, că a discutat cu liderii PSD şi ALDE chestiunea desemnării noilor miniştri de la portofoliile Justiţiei şi Mediului de Afaceri astfel încât propunerile care vor fi înaintate preşedintelui Klaus Iohannis să fie ”de nerefuzat”. Grindeanu a precizat că noi discuţii cu liderii coaliţiei vor avea loc şi în zilele următoare, transmite News.ro.

dragnea grindeanu

„Am avut discuţii şi cu liderii coaliţiei astăzi şi voi avea şi în zilele următoare astfel încât propunerile pe care le vom înainta preşedintelui să fie de nerefuzat”, a declarat Sorin Grindeanu la Antena3. Premierul a precizat că lista cu posibilii înlocuitori ai lui Florin Iordache şi Florin Jianu este una comună, a sa şi preşedinţilor PSD şi ALDE.

Întrebat dacă este posibilă desemnarea unui tehnocrat la conducerea Ministerului Justiţiei, Grindeanu a răspuns: „Este o variantă pe care o luăm în calcul.” Sorin Grindeanu a mai spus că subiectul propunerilor pentru cele două funcţii ministeriale vacante nu a fost abordat în întâlnirea pe care a avut-o, marţi dimineaţă, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Declaraţiile lui Sorin Grindeanu le contrazic pe cele făcute, cu circa 4 ore mai devreme, de preşedintele PSD. Liviu Dragnea spunea că subiectul viitorului ministru al Justiţiei nu s-a discutat în coaliţie şi că acest lucru se va întâmpla după ce premierul va face o propunere. "Va fi o propunere a premierului, aşa funcţionează lucrurile", a precizat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri