Sorin Ilieșiu, propus pentru excluderea din PNL

Data publicării:
iliesiu

Senatorul Sorin Ilieșiu a declarat la Digi24 că a aflat din presă despre această măsură a conducerii PNL.

„Nu m-a sunat nimeni din PNL să-mi spună acest lucru, m-au sunat, în schimb, colegii dumneavoastră din presă. Am aflat acum două minute despre această excludere”, a spus senatorul liberal.

El a susținut că „există foarte mulți liberali nemulțumiți” de criza actuală din USL, fără a face nominalizări.  

Anterior, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PNL, senatorul afirma că un nou argument pentru înlocuirea lui Crin Antonescu din fruntea partidului ar fi faptul că acesta va face o alianţă politică cu preşedintele Traian Băsescu.

Consider că domnul Crin Antonescu trebuie să facă un pas înapoi inclusiv pentru faptul că o viitoare alianţă politică a PNL cu domnul Traian Băsescu ar însemna trădarea în cel mai înalt grad al votului covârşitor pe care poporul român l-a dat de trei ori împotriva politicii domnului Băsescu: la alegerile locale, la referendumul pentru demitere şi la alegerile parlamentare (...) Eu nu aş putea să accept ca partidul din care fac parte să se alieze cu cel care reprezintă blestemul şi nenorocirea României. Am suficiente semnale directe sau indirecte din partea domnului Crin Antonescu că o viitoare alianţă politică a PNL cu domnul Băsescu nu este doar un zvon”, a susținut Sorin Ilieșiu.

Luni, el i-a cerut lui Crin Antonescu să demisioneze din fruntea PNL. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri