Sorin Oprescu mai vrea un mandat la Primăria Capitalei

Data publicării:
oprescu primarie fb

 

FOTO: Facebook

„În principiu doresc încă un mandat, dacă bucureştenii sunt de acord. Domnule, în ultimă instanţă, electoratul are întotdeauna dreptate. Vor, bine, nu vor, bine. Asta este. Eu am făcut în viaţa mea bine şi cu de-a sila, în sensul că am intrat material în burta lui ăla şi i-am scos ce era de scos şi l-am pus şi pe picioare. Mutând ce este de mutat, asta fac acum cu Bucureştiul. Da, ştiu, e greu, e fără anestezie, doare, durează mai mult”, a declarat Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Oprescu a precizat că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei pentru că vrea să termine autostrada suspendată, pe care a promis-o încă de acum şapte ani.

„Da, pentru că am o ambiţie în mine: să termin tot ce am promis, inclusiv inelul median de nord, care înseamnă autostrada suspendată şi, o paranteză, adică inelul periferic, interior şi exterior. Nu vedeţi că s-a suprasaturat Bucureştiul? Sper ca la sfârşitul anului să termin străpungerea Nicolae Grigorescu, Splai Dudescu”, a răspuns Oprescu la întrebarea dacă intenţionează să candideze pentru un nou mandat de primar general.

Întrebat dacă intenţionează să facă un sondaj în care să îi intrebe pe bucureşteni dacă l-ar vota din nou ca primar, Oprescu a răspuns că nu.

„Nu am nevoie de sondaje, peste noi au trecut şapte ani, s-au făcut o serie de lucruri. Am şi eu neîmplinirile mele, viaţa aşa e făcută, şi din urcuşuri, şi din succese, şi din insuccese. Important e că nu m-au auzit şapte ani să stau să mă cert, să arăt cu degetul. "Consiliul e de vină, daţi-mi consiliu". Era un maestru, care zicea "consiliul, daţi-mi consiliu şi fac din Bucureşti...". Am tăcut din gură, mi-am văzut de treaba mea. Nu i-am mai plictisit cu scandaluri politice. Şi s-au făcut lucruri", a arătat Oprescu.

El a spus că nu poate răspunde la o întrebare pe care i-au adresat-o „structuri de control” din stat: „Dacă faci ceva, ce interes ai să faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?". Întrebat la ce autorităţi se referă, Oprescu a enumerat Curtea de Conturi, ANRMAP, UCEVAP.

Sorin Oprescu, care este primar general din 2008, a mai candidat de două ori la Primăria Capitalei, dar fără succes. În 1998 a fost învins în al doilea tur de scrutin de Viorel Lis (CDR), iar în 2000 de Traian Băsescu (Partidul Democrat).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri