Foto Șoșoacă și Simion au făcut scandal în Parlament. „Îi mănâncă”. „Domnul Bulai are noroc că îl lăsăm să vorbească”

Data actualizării: Data publicării:
bulai agresat de simion si sosoaca
Protest AUR în Parlament.

Parlamentarii AUR, în frunte cu George Simion și senatoarea independentă Diana Șoșoacă au făcut din nou scandal în Parlament, unde au afișat un banner uriaș pe care scria „Libertate fără certificat”. Deși în plenul Camerei Deputaților erau dezbatute alte legi, parlamentarii de la alte partide nu erau lăsați să vorbească. Deputatul USR Iulian Bulai s-a plâns că este agresat de Diana Șoșoacă. „Îi mănâncă”, relata amuzat George Simion, într-o transmisiune live pe Facebook.

George Simion a solicitat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului privind introducerea certificatului verde.

„E bataie de joc. Niciun certificat verde pe teritoriul României. Nu votați niciun certificat pentru că veți avea parte de poporul român”, spunea Simion, în timp ce filma bannerul afișat în plenul Parlamentului.

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Daniel Suciu, a precizat că acest proiect nu va fi dezbătut în plenul Camerei deoarece nu are raport din partea comisiilor de specialitate şi nu a supus la vot retragerea proiectului de pe ordinea de zi. 

banner simion
Banner afișat de AUR în Parlament. Foto: Captură Facebook

În tot acest timp, alți deputați încercau să dezbată alte proiecte de lege. 

„Se dezbate altă lege”, i-a spus Szabo Odon lui George Simion. „Acum vorbim despre librării, dar cum intrăm noi în librărie cu certificate?”, a fost replica liderului AUR.

Ulterior, la tribuna Parlamentului a venit deputatul USR Iulian Bulai, care în timp ce prezenta un proiect de lege a fost apostrofat de Diana Șoșoacă.

„Ați făcut mizerii în Parlament. Tinerii educați ai țării, plecați de aici analfabeților. La pușcărie”, a zbierat Șoșoacă la el. George Simion a venit, în timp ce transmite live pe Facebook, lângă deputatul USR căruia i-a transmis că „are noroc” că este lăsat să vorbească.

„Domnul Bulai are noroc că îl lăsăm să vorbească”, a spus Simion. „Lipsa de educație duce la astfel de manifestări în Parlament”, a fost replica lui Bulai.

protest aur 2
George Simion și Iulian Bulai, schimb de replici în plen. Foto: Captură Facebook

„Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde același tratament pe care l-au primit alții de la ei timp de patru ani”, i-a transmis și Diana Șoșoacă. „Îi mănâncă”, relata amuzat George Simion.

simion
Diana Șoșoacă, în timpul protestului AUR din plen

După acest moment, parlamentarii AUR au avut o altercație și cu deputatul PSD Adrian Solomon, care a vrut să le smulgă bannerul afișat, după ce s-a plâns că nu este lăsat să treacă în bancă.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri