Șoșoacă spune că s-a încercat racolarea ei în masonerie chiar în Parlament: „Se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol”

Data publicării:
diana sosoaca se uita in telefon
Senatoarea Diana Șoșoacă. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă a povestit, duminică seara, la Realitatea TV, cum s-ar fi încercat racolarea ei în masonerie, chiar în Parlamentul României. 

Șoșoacă susține că ar fi fost abordată chiar pe holurile Parlamentului și trasă într-o încăpere „cu zece bărbați”.

„Mă duceam la etajul trei, mă întâlnesc cu două doamne, îmi zâmbesc, „vai, cât vă admirăm, noi suntem masoane”. Mulțumesc, eu nu. Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol. Și mă trezesc într-o încăpere cu zece bărbați: „Bună ziua, doamna Șoșoacă. Știți, noi suntem masoni. Zic: eu nu sunt. „Știm, nu ați vrea să fiți?” Nu, zic eu (...) din momentul ăla, vă spun că după, eu nu am mai mers singură pe culoar”, a declarat senatoarea.

Aceasta a precizat însă că „masoneria masonerie nu acceptă în veci femei”, însă în România ar fi de fapt vorba despre ONG-uri care spun că sunt parte a Lojei Masonice.

„Masoneria masonerie nu acceptă în veci femei. De fapt e acea parte anglicană care nu a acceptat în veci femei, pentru că este un ordin misogin, este cel mai misogin. Astea în România sunt ONG-uri”, a declarat Șoșoacă.

„În 47 de ani eu nu am făcut parte din niciun ordin masonic sau ocultă”, a mai spus senatoarea.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri