Soțul Dianei Șoșoacă i-a hărțuit și împins pe angajații Senatului care păzeau ușa Comisiei Juridice

Data actualizării: Data publicării:
sot sosoaca
Momentul în care soțul Dianei Șoșoacă îl împinge și îl intimidează pe funcționarul parlamentar. Captură video

Senatoarea Diana Șoșoacă nu a făcut singură scandal la Comisia Juridică a Senatului, ci a fost însoțită, păzită și încurajată de soțul ei, Silvestru Șoșoacă, care a transmis live întregul incident pe pagina de facebook a unui fost realizator tv și care i-a hărțuit și împins pe angajații Senatului. 

În timp ce Diana Șoșoacă bloca ușa Comisiei Juridice cu piciorul și țipa că s-a dat ordin să fie bătută, soțul acesteia trăgea de ușă și țipa la cei doi funcționari parlamentari: „A, nu vrei? Dar cine ești tu să vrei sau să nu vrei mă?!”

„Încălcați dreptul unui senator să intre într-o încăpere”, țipa și Diana Șoșoacă. „Nu noi”, a răspuns angajatul Senatului. 

„Cum nu voi?”, a țipat soțul, după care s-a dus lângă funcționar și s-a împins amenințător în el.  

Funcționarul: „Vă rog eu frumos, nu mă mai împingeți. Nu mă mai împingeți, domnul se împinge în mine!” 

Apoi s-a îndreptate cu țipete către presă, foarte agresiv: „Bă, voi pe ăștia i-ați întrebat dacă au legitimație sau nu, că pe mine m-ați întrebat!”

„Domnii ne cunosc cine suntem”, a replicat funcționarul.

Soțul: „Serios? Bă eșți persoană publică tu așa?”

Atunci cînd a fost întrebată în ce calitate a intrat soțul său în clădirea Parlamentului și participă la incident, Diana Șoșoacă a dat un răspuns grobian, invitând-o pe jurnalista care a pus întrebarea să se ducă cu Silvestru Șoșoacă „la o cafea, să își rezolve problemele”

Editor : Adriana Duțulescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri