SRI, despre tentativa de asasinat care l-ar fi vizat pe Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea

SRI nu deține informații că cineva ar fi pus la cale o tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea. Informația vine chiar de la Eduard Hellvig, întrebat despre acest lucru în ședința Comisiei de Control a SRI. Șeful instituției spune că serviciul nu deține niciun fel de date care să confirme o posibilă încercare de asasinat. În plus, Eduard Hellvig a lămurit și ipoteza unor "acoperiți" în politică.

Citiţi şi: De ce îl detronează baronii pe Dragnea

Lucian Viziteu, deputat USR: „Eu chiar eram îngrijorat de soarta unui înalt demnitar, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi am întrebat directorul SRI dacă au astfel de informaţii, cum îi cheamă pe cei patru asasini, dacă au stat la Athenee Palace sau nu.

SRI nu a avut nicio astfel de informaţie despre o tentativă de asasinat a lui Dragnea. S-ar putea să fi fost din interiorul partidului, dar acolo îşi rezolvă singuri problemele.

A fost o sesizare făcută de mine în urma declaraţiilor lui Dragnea şi Tăriceanu că în PSD şi ALDE ar fi ofiţeri acoperiţi. Directorul SRI ne-a asigurat că nu există astfel de oameni în politică, nici în justiţie. Dacă Tăriceanu şi Dragnea consideră în continuare că ar avea colegi, pot să îi dea afară. Din punctul meu de vedere, SRI ne-a asigurat că nu există astfel de oameni în politică sau în justiţie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri