Stelian Ion (USR): Dragnea nu are curaj să candideze la nimic

Data actualizării: Data publicării:
stelian ion deputat usr

Deputatul USR Stelian Ion a comentat la Digi24 declarațiile făcute azi de președintele PSD Liviu Dragnea. Acesta a lansat azi noi critici la adresa opoziției și președintelui Klaus Iohannis. Pe de altă parte, Dragnea a spus că va susţine reprezentantul Coaliţiei care are cel mai mari şanse să îl învingă pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă discursul lui Dragnea a fost unul de candidat la alegerile prezidențiale, Stelian Ion a răspuns: „Nu au curaj să-l pună pe acest Ali Baba ca și candidat la prezidențiale, va lua probabil 3%. Până și PSD-iștii, până și votanții tradiționali ai PSD și-au dat seama că o persoană condamnată penal nu are cum să preia frâiele acestei țări”.

Din păcate, are o putere foarte mare în prezent, dar din fericire, sper cât mai devreme proiectul nostru „Fără penali în funcții publice”, despre care, culmea, unii votanți ai PSD cred că vine din partea PSD, sunt oameni atât de naivi încât cred că PSD ar susține un asemenea proiect. Sper ca acest proiect să devină cât mai devreme o literă clară în Constituția României și să se concretizeze printr-un referendum, astfel încât să nu mai avem hoți precum Liviu Dragnea în funcții importante”, a mai spus Stelian Ion.

În ceea ce privește posibilitatea unui candidat comun PSD-ALDE, parlamentarul USR a spus: „Este posibil să se ajungă la o astfel de variantă, pentru că Liviu Dragnea nu are curaj să candideze la nimic, pentru că este atât de iubit de oameni încât se ascunde prin casă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri