Strategia PSD pentru invalidarea referendumului pe Justiție. Dragnea, ședință cu liderii social-democrați

Data publicării:
liviu dragnea discurs tribuna deget ridicat inquam ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

PSD a pus deja la cale o strategie pentru referendumul pe Justiție, care va fi organizat pe 26 mai, la cererea președintelui Klaus Iohannis, în data în care vor avea loc și alegerile europarlamentare. 

Mai întâi, social-democrații vor aștepta să afle care va fi întrebarea de la referendumul pe Justiție și, cel mai probabil, o vor ataca la Curtea Constituțională. Apoi, va exista o campanie foarte activă în organizațiile PSD din țară, astfel încât simpatizanții partidului, dar și cei care stau de vorbă cu membrii PSD să afle că, în secțiile de votare, nu vor fi nevoiți să ridice și buletinul pentru referendum, doar buletinul pentru candidații la alegerile europarlamentare.

PSD mizează astfel pe o lipsă de cvorum care ar invalida referendumul pe Justiție. Reamintim că pragul necesar pentru ca referendumul să fie valid este de minimum 30% din populația cu drept de vot. Președintele PSD Liviu Dragnea va discuta marți cu membrii din organizațiile din țară: primari, președinți de consilii județene, parlamentari, care pun la cale campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Va fi a treia discuție de acest gen dintre liderul PSD și organizațiile din țară. 

Liviu Dragnea ar vrea să le ceară acestora să vorbească despre realizările guvernului, despre PNDL, dar și să fie foarte activi în mediul online și pe rețelele de socializare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri