Surse: Ce au discutat liberalii cu Președintele Iohannis

Anca Suciu Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis PNL - pnl-1.ro

Organizarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum a fost subiectul principal al discuției informale care a avut loc marți între Președintele Klaus Iohannis și liderii PNL, au declarat surse politice pentru Digi24. 

Șeful statului și-ar fi exprimat în cadrul acestei întâlniri nemulțumirile legate de organizarea de campanie la nivelul organizației București a partidului, dar discuțiile despre eventuale schimbări la nivelul conducerii filialei au fost amânate pentru luna iunie, după alegerile europarlamentare, pentru a nu genera conflicte în toiul campaniei electorale. Potrivit surselor citate, Marian Petrache ar fi propus ca președinte al PNL București să fie desemnat Rareș Bogdan, dar și o decizie în acest sens a fost amânată până după europarlamentare, la solicitarea lui Ludovic Orban, tot pentru a fi evitate conflicte interne în mijlocul perioadei electorale. 

Totodată, la discuția cu Președintele, liberalii au stabilit să se concentreze pe o campanie mai agresivă în marile orașe iar primarii PNL din aceste orașe trebuie să fie mult mai implicați în acțiunile electorale ale partidului. 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri