Surse G4Media: Nume grele din PSD vor să îi ceară lui Dragnea retragerea din fruntea partidului

Data publicării:
Liviu Dragnea

Mai multe nume cu greutate ar vrea să îi ceară liderului PSD Liviu Dragnea să facă un pas în spate de la conducerea partidului, informează surse citate de G4Media. Printre persoanele care l-ar vrea plecat pe Dragnea de la șefia PSD s-ar număra vicepremierul Paul Stănescu, Marian Oprișan, Mihai Tudose, dar și Niculae Bădălău.

Propunerea ar urma să fie făcută chiar în acest weekend, când conducerea PSD se reunește la Neptun, având ca subiect oficial de discuție evaluarea miniștrilor din guvernul Dăncilă.

„Mai multi colegi sunt nemulțumiți de modul în care este condus partidul și de directia spre care se îndreaptă. Ne izolăm de valorile europene. S-a format, deja, o masă critică a celor care nu vor ca România să fie izolată. Trebuie salvat în primul rând prestigiul țării pentru că, în caz contrar, vom fi paria Europei și ne vor ocoli investitorii, va scădea inevitabil economia și, deci, nivelul de trai. Va fi o rușine pentru noi dacă se va confirma că Bulgaria va scăpa de Shengen și Romania nu”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre liderii PSD care vor ca Dragnea să plece de la șefia partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri