Surse: Liberalii au votat pentru susținerea plângerii penale împotriva premierului

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban fb

Liberalii au decis, prin vot, să susţină demersul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, privind plângerea penală depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă.



Potrivit unor surse liberale, citate de Agerpres, decizia de susţinere a demersului liderului PNL a fost luată cu 23 de voturi favorabile, trei împotrivă şi trei abţineri, în şedinţa Biroului Executiv al partidului.

Unii dintre cei care au votat împotriva susţinerii acestui demers ar fi reclamat faptul că Ludovic Orban nu s-ar fi consultat cu membri PNL înainte de a depune plângerea penală, au arătat sursele citate.

Unul dintre prim-vicepreşedinţii Partidului Naţional Liberal, Ilie Bolojan, declara recent că Orban nu s-a consultat cu forul de conducere al partidului înainte de a face plângerea.

„Domnul Orban nu s-a consultat în interiorul partidului când a luat această decizie. Eu personal nu sunt adeptul unor astfel de plângeri, vă spun foarte deschis. Şi nu poţi să faci o separaţie între calitatea de primar al oraşului Oradea, de exemplu, şi de persoana fizică. Eu sper că are elemente cât se poate de clare pe care se bazează când a făcut acest lucru”, a spus Ilie Bolojan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri