Surse: Sondajul prezentat de Marcel Ciolacu liderilor PSD, la ședința de la Neptun

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu la o conferinta de presa
Marcel Ciolacu a prezentat un sondaj de opinie colegilor din PSD, la ședința Comitetului Politic Național de la Neptun. Foto: INQUAM Photos/Ilona Andrei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a prezentat colegilor luni, în ședința conducerii PSD de la Neptun, un sondaj realizat de Avangarde. Sondajul, realizat pe un eșantion de 900 de persoane, a fost făcut în perioada 20-24 august. 

Potrivit sondajului, PSD a ajuns la 35%, PNL are 21%, AUR- 15% și USR PLUS- 14%.

De asemenea, sondajul prezintă și evoluția partidelor politice în percepția publică, din ultimele luni.

În ceea ce privește încrederea în miniștrii din Guvern, cel mai bine stă premierul Florin Cîțu, urmat de miniștrii Sorin Cîmpeanu, Cătălin Drulă și Nicolae Ciucă. 

Întrebați dacă premierul ar fi trebuit să demisioneze în urma scandalului public despre problemele pe care le-a avut în Statele Unite în urmă cu 20 de ani, 42% dintre respondenți spun că da, în timp ce 25% susțin că premierul nu ar fi trebuit să demisioneze. 33% nu au răspuns.

În sondajul prezentat de Marcel Ciolacu sunt puse și întrebări despre pandemia de COVID-19, măsurile luate de decidenți sau despre campania de vaccinare.

De asemenea, potrivit sondajului realizat de Avangarde, întrebați despre rămânerea României în Uniunea Europeană, 62% dintre cei care au răspuns s-au declarat în favoare.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri