T. Băsescu, despre numirea lui O. Silaghi: Să vedem, vreau să discut cu Crin Antonescu

Data publicării:
ovidiu silaghi 5463588-Mediafax Foto-Octav Ganea-3

Întrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor, preşedintele Băsescu a răspuns: „Să vedem, mai reflectez, nu vă ascund că aş vrea foarte mult să discut şi cu Crin Antonescu. Înţeleg că se întoarce în acest week-end şi aş vrea să găsim o formulă care să fie bună. Voi vedea dacă şi dânsul menţine propunerea, dar aş vrea să discut şi cu Crin Antonescu”.

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marţi, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor.

Acest portofoliul le revine liberalilor, conform protocolului din USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că îl va căuta pe președinte pentru a vorbi despre numirea viitorului membru al Cabinetului său, după care va face propunerea. El a spus că aşteaptă un răspuns, probabil, până luni, din partea şefului statului.

În 12 iulie, Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor, a fost condamnat de instanţa supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. În aceeaşi zi, Relu Fenechiu a fost revocat din funcţia de ministru al Transporturilor.

Citiți și:

R. Fenechiu: Îmi pare rău că am plecat de la minister. Știu că sunt nevinovat

Ovidiu Silaghi, propus de PNL la Transporturi

Relu Fenechiu a predat mandatul

V. Ponta, la Digi24: Aștept un punct de vedere de la președinte în ceea ce-l privește pe Ovidiu Silaghi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri