T. Băsescu: Fundația a născut un copil prematur: PMP. Dar prematurii sunt foarte inteligenți

Data publicării:
Partidul Miscarea Populara PMP - fb

„Eu am avut ideea creării unei fundaţii care, pe urmă, să genereze, un partid încercând altfel de politică: politica statului, continuarea politicii de modernizare a statului român fiind obiectul major al acestei fundaţii şi, de ce nu, apropierea cât mai puternică de Republica Moldova", a declarat Traian Băsescu, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.

Şeful statului a spus că, în afară de câteva discuţii pe care le-a avut cu profesorul Marian Preda, nu a ajuns niciodată în sediul lor, dar a promis că o va face.

Totodată, Băsescu a ținut să sublinieze că nu a spus niciodată „ce să facă fundaţia” şi se bucură că profesorul Preda, decan la Universitatea din Bucureşti, a reuşit să imprime fundaţiei exact linia pe care el ar fi văzut-o. „Dar, probabil, că n-aş fi reuşit s-o fac atât de bine”, a adăugat Traian Băsescu.

Pe de altă parte, preşedintele a afirmat că „fundaţia a născut un copil prematur: PMP. Dar prematurii ştiţi foarte bine că sunt extrem de inteligenţi”, a completat Băsescu, râzând.

Președintele a explicat că dorea crearea unei fundaţii „care să genereze o mişcare din care să rezulte un partid care să fie apt de bătălie politică şi să poată prelua guvenarea în România în 2016”.

„Iată că această fundaţie năzdrăvană a hotărât să intre şi în bătălia de la europarlamentare”, a mai spus Băsescu, urând succes „copilului Fundaţiei, care este Partidul Mişcarea Populară”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri