Sari la conținut

T.Băsescu: Politicienii de la Bruxelles nu vor să mai spună „Crăciun Fericit”, ci „Felicitări de sezon”, pentru a nu supăra islamiștii

Pentru voi, bruxellezii, felicitări de sezon! Pentru noi, ROMÂNII, CRĂCIUN FERICIT!Pentru a nu-i supăra pe islamiștii...

Posted by Traian Băsescu on Wednesday, December 23, 2015

Pentru voi, bruxelezii, felicitări de sezon! Pentru noi, românii, Crăciun fericit!

Pentru a nu-i supăra pe islamiștii veniți buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună și să nu mai scrie „Crăciun Fericit”, ci „Felicitări de sezon”. Mai este puțin și-l vom înlocui și pe Moș Crăciun cu Moș Gerilă. Vă sună cumva cunoscut?

Mai mult, în problema cotelor de islamiști, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului, utilizând, cel mai adesea, brațul artificial, Comisia Europeană. Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit laMoscova și nu la Berlin?

Cea mai viabilă soluție pentru viitorul României este apartenența la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligația s-o apărăm cu valorile culturale și politice care au consacrat-o”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citiți și: O țară cu populație majoritar musulmană a interzis celebrarea Crăciunului și a Anului Nou