T. Băsescu, reacție la propunerea lui Ponta: „Victoraş, n-ai vrea un Memorial al Plagiatorului?”

Data publicării:
BASESCU SPALARE BANI flip agerpres 8518797

Foto: Agerpres 

„Victoraş...

Înţeleg că, încălzit de atmosfera voiculesciană de la Antena 3, în specifica-i inocenţă, Victor Viorel Ponta a propus să se ridice un Memorial al Crimelor Băsismului. Mă rog, fiecare cu propunerile lui.

Şi totuşi, Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului?

Că sunteţi mulţi, drăguţule, şi aţi reuşit să răspândiţi duhoarea voastră, a doctorilor plagiatori şi peste învăţământ, şi peste politicieni, şi peste parchete, şi peste poliţie, şi peste SRI etc, etc.

Ce zici, Victoraş, ai vrea să ai şi tu Memorial?”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.  

Fostul premier a scris ieri, pe Facebook, despre un „Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului)”, în care să fie „încăperi cu numele 'Monica Macovei' și 'Raluca Prună'”.  

În urmă cu trei zile, ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a semnat decretul prin care a fost retras titlul de doctor în drept al lui Victor Ponta. Pe 27 iulie, Consiliul general al CNATDCU a respins contestaţia fostului premier la verdictul de plagiat. În același timp, Baroul București va lua în discuție pe data de 23 august cerea depusă de europarlamentarul Monica Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatură, după ce acestuia i s-a retras titlul de doctor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri