Tandem oficial pentru alegeri: Crin Antonescu președinte - Klaus Iohannis premier

Data publicării:
antonescu iohannis fb-1

„Eu sunt totuși cel care, cu acordul PNL, am propus pentru prima dată, în 2009, Klaus Iohannis prim-ministru pentru România. Formula pe care noi am plecat este aceasta. Și acesta este un tandem pe care noi îl propunem pentru drepta, pentru România, pentru o perioadă care sperăm noi să înceapă de la campania electorală prezidențială din acest an și imediat după rezultatul ei”, a spus Crin Antonescu.

„Este probabil un lucru cunoscut că domnul Crin Antonescu și cu mine facem o echipă, o echipă foarte bună. Ideea tandemului nu este nouă, dar am reluat-o special pentru această campanie. Este un lucru simplu și clar, dacă ne pregătim pentru guvernare, și nu numai Antonescu și cu mine, ci și PNL se pregătește, vrem să fim pregătiți, vrei să avem un program de guvernare care poate fi pus în practică a doua zi, începem cu programul economic”, a spus Klaus Iohannis.

Cei doi au lansat program economic cu care speră să-i convingă pe români. Liderii PNL spun că e vorba de un prim pas către viitorul program de guvernare, în cazul în care Crin Antonescu ajunge la Cotroceni, iar liberalii la putere.

Tot astăzi, liberalii au decis fuziunea prin absorbţie cu Partidul Popular condus de fermierul Costel Caraş. În urma fuziunii, acesta a primit o funcţie de vicepreşedinte al PNL.

Cum au comentat Claudiu Tănăsescu, candidat PSD, Vlad Nistor, deputat PNL și sociologul Alfred Bulai, invitații emisiunii „Jurnalul de seară”, anunțul privind tandem oficial Crin Antonescu-Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri