Tăriceanu: Decizia privind candidatura mea la preşedinţie nu se ia când anunţă propaganda altor state

Data actualizării: Data publicării:
180130_INTALNIRE_ROMANIA_30 tariceanu_003_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune, într-o postare pe Facebook, că decizia privind candidatura sa la Preşedinţia României „nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări” şi remarcă „o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi SUA”, potrivit Agerpres.

Decizia privind candidatura mea la Preşedinţia României nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv şi alte instituţii media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român. Remarc o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din zone aflate în afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi Statele Unite”, a scris Tăriceanu.

El a mai punctat că, „indiferent care sunt simpatiile şi antipatiile pe plan intern, cred că avem toţi responsabilitatea de a descuraja astfel de acţiuni”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri