Tăriceanu, despre membrii USR: „Nişte neterminaţi”. Cioloș: Terminată o să fie cariera lui politică

Data actualizării: Data publicării:
colaj ciolos tariceanu_inquam
Fotografii: InquamPhotos

În prag de campanie electorală, se înteţesc atacurile între liderii principalelor partide. Un atac virulent la adresa USR, dar şi a lui Dacian Cioloş, a venit din partea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus că liderii USR sunt „urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu”. Cuvinte dure a avut şi pentru membri PLUS, partidul condus de Dacian Cioloş.

Am văzut o postare a domnului Cioloş acum o zi-două. Vorbea de onestitate, dar de legăturile cu Securitatea nu ne spune nimic? Mie USR îmi spune un singur lucru, că ăştia sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu reîncarnaţi. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională o să vedem în continuare acelaşi gen de poziţionări şi de declaraţii, care-i descalifică”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Replica fostului premier nu a întârziat să apară. Dacian Cioloş l-a avertizat pe Călin Popescu Tăriceanu că zilele lui în politică sunt pe sfârşite.

„Domnul Tăriceanu spune că suntem niște „neterminați”. Îl anunț că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc și ne susțin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui”, a spus președintele PLUS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri