Tăriceanu, despre revocarea lui Kovesi: Președintele a avut destul de mult timp la dispoziție

Data actualizării: Data publicării:
170223_iohannis dragnea tariceanu grindeanu_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea (1) crop

Şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că preşedintele Klaus Iohannis a avut ''destul de mult timp'' la dispoziţie pentru a da un răspuns cu privire la decizia Curţii Constituţionale privind revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, relatează Agerpres

170223_iohannis dragnea tariceanu grindeanu_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea (1) crop
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Citește și: Tăriceanu despre OUG pe Codurile penale: Trebuie urmată calea parlamentară

"Nu ştiu care este planul de comunicare şi modul în care îşi ia deciziile preşedintele, dar cred că în momentul de faţă a trecut destul de mult timp pentru ca o citire, aşa, aşezată şi profundă să dea posibilitatea ajungerii la concluzie", a afirmat Tăriceanu la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă s-a discutat în coaliţie despre alegerile prezidenţiale şi despre anunţul lui Iohannis de a candida pentru un nou mandat, Tăriceanu a mai declarat că nu este comentator pentru a fi preocupat de ce anume face actualul şef al statului.

"Eu nu sunt comentator să mă preocupe ce face actualul preşedinte. Preşedintele a găsit de cuviinţă să anunţe acest lucru, nu ştiu exact care sunt resorturile care l-au determinat şi nici nu vreau său fac speculaţii pe acest subiect", a arătat el.

Întrebat dacă s-a decis în privinţa unei candidaturi la Preşedinţie, Tăriceanu a spus că nu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri