Tăriceanu: Nu avem nicio problemă în coaliție

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu cu dragnea in spate - digi24

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, neagă faptul că ar exista tensiuni în coaliția de guvernare, informează Agerpres.

tariceanu cu dragnea in spate - digi24
Călin Popescu Tăriceanu spune că nu sunt tensiuni în coaliția cu PSD

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la Antena 3, că "nu e niciun fel de tensiune" în coaliție, deși există și momente în care ALDE și Partidul Social Democrat nu au puncte de vedere identice.

"Nu avem o problemă în coaliție. În coaliție nu avem o problemă. Ne gestionăm problemele foarte bine. Sigur că pot să fie momente în care nu avem puncte de vedere identice. Nu vă ascund și lucrul acesta. Nu cred că e nici cea mai mică problemă. Reușim să ne armonizăm de fiecare dată", a afirmat Tăriceanu.

El a subliniat că liderii celor două partide s-au reunit, luni după-amiază, într-o ședință de lucru, în cadrul căreia au discutat, printre altele, despre bugetul de stat pe 2018, despre Agenția pentru Învățământ Dual, dar și despre problemele din domeniul energetic.

"Atât de mari sunt tensiunile, că astăzi după-amiază cred că am stat preț de trei ore împreună cu colegii din PSD. A fost și premierul la această discuție, vicepremierul Ciolacu. Deci vă pot spune că nu am făcut altceva decât să discutăm problemele comune. Am la mine lista cu problemele pe care le-am discutat", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a precizat că îi apreciază pe premierul Mihai Tudose și pe miniștrii săi.

"Eu am fost prim-ministru și eu îl respect pe prim-ministrul României. Nu îmi permit eu să îi spun ce trebuie să facă cu miniștrii lui și nu îmi permit să îi spun ministrului ce trebuie să facă în calitate de ministru. Cred că asta este responsabilitatea echipei guvernamentale", a mai spus președintele ALDE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri