Tăriceanu: Nu mi-e teamă. Să nu creadă Dăncilă că cedez la șantaj

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că președintele PSD, Viorica Dăncilă, alături de „cozile de topor” din ALDE vrea destructurarea partidului, însă nu va reuși, adăugând că premierul nu ar trebuie să creadă că cedează la șantaj.

„Sunt trei organizații care văd că sunt rebele și nu vor să recunoască decizia forului statutar. E organizația de la Prahova, condusă de doamna Gavrilescu, de la Dolj, unde a fost colegul nostru Cupă, care nu cred că a vorbit vreodată în Parlament. Acum face postări pe Facebook, e foarte activ. Andrușcă, îl știți pe Andrușcă de la PSD? Era parfum de flori ăla. Mai este organizația de Timiș, care am văzut că ne-a făcut o adresă, care practic contestă deciziile Delegației Permanente. Dar într-un partid există democrație. În orice partid, un partid funcționează după reguli și regulilele democrației spun următorul lucru – orice subiect face obiectul dezbaterii, apoi se supune la vot și minoritatea se supune deciziei majorității”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Realitatea Tv, întrebat câte organizații ALDE îl mai susțin, potrivit Mediafax.

Liderul ALDE a adăugat că Viorica Dăncilă alături de aceste „cozi de topor din ALDE” și-a propus destructurarea partidului însă nu va reuși să își atingă obiectivul.

„Destructurarea partidului este obiectivul domanei Dăncilă și a cozilor de topor din ALDE. Meleșcanu, Gavrilescu, Cupă și Băișanu. Nu o să îi reușească. Nu îmi face plăcere că avem o pierdere, o hemoragie, dar asta este. După cum vedeți nu mi-e teamă. Să nu creadă că cedez la șantaj. Dacă o să aibă șantaj la mine o să vedeți exact poziția contrară”, a conchis Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri