Tăriceanu, reacție la #Teleormanleaks și la CEx-ul tensionat al PSD

Data publicării:
calin popescu tariceanu

„O poveste hilară, cu iz de genul bârfe-şmenuri”,  aşa a catalogat Călin Popescu Tăriceanu episodul valiza cu documente compromiţătoare despre Tel Drum. Cât despre excluderile anunţate luni în PSD, şeful Senatului este convins că PSD-ALDE nu va pierde majoritatea în Parlament.

„Ce mi s-a părut interesant, pe lângă valiză, a fost că ea a fost predată reprezentantului de la Rise Project din județul Teleroman. Nu știam că există în fiecare județ câte un reprezentant pregătit să preia valiza. Nu intru în detalii. Mie mi s-a părut ușor hilară această poveste, cu parfum de genul bârfe, șmenuri și alte...”, a declarat, luni, președintele Senatului. 

Întrebat dacă crede că există riscul de a pierde majoritatea în Parlament în cazul în care se va ajunge la excluderi de parlamentari în CEx al PSD, Tăriceanu a spus că nu se amestecă în această chestiune, care ține de PSD. „Nu am termei în sensul pierderii majorității. Avem o responsabilitate și eu sper că lucrurile vor evolua bine”, a spus liderul ALDE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri