Tăriceanu: Relaţia cu Dragnea e foarte bună. Mă minunez zilnic, tot felul de enormităţi

Data publicării:
dragnea tariceanu_George Calin inquam_ sedinta PSD-ALDE-4507

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, a declarat că relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este una "foarte bună".

dragnea tariceanu_George Calin inquam_ sedinta PSD-ALDE-4507
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

"Relaţia cu Liviu Dragnea e foarte bună. Eu văd, citesc în ziar şi mă minunez în fiecare zi, tot felul de enormităţi. Vorbim la telefon de mai multe ori pe zi, ne-am văzut astăzi, ne-au urmărit ziariştii, n-am vrut să se ştie că avem o întâlnire, nu se poate nimic, la Parlament, în România nu se poate...", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu luni seara, la TVR 1.

Întrebat despre relaţia la zi cu preşedintele Klaus Iohannis a răspuns sec: "Instituţională".

Fiind chestionat dacă relaţia cu şeful statului este una "instituţional bună" sau "instituţional proastă", Tăriceanu a spus: "Nu are cum să fie nici proastă, nici bună, este pur instituţională".

"Când sunt chestiuni care privesc instituţiile noastre, le rezolvăm şi...", a completat Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus, de asemenea, că relaţia cu premierul Viorica Dăncilă este una "bună". "Iar eu vreau să vă spun ceva, o susţin, încerc să-i împărtăşesc, când simt că e nevoie, din experienţa mea. Şi mie mi se pare că este pe nedrept sancţionată, aşa, şi urmărită pas cu pas. Mi se pare un demers care nu are nimic de-a face cu jurnalismul din partea unora din confraţii dumneavoastră", a afirmat Tăriceanu.

El s-a referit şi la relaţia cu PNL şi Ludovic Orban, întrebat în acest sens.

"Cu unii dintre colegii din PNL discut, discutăm normal. Le împărtăşesc îngrijorările, nemulţumirile. Unul dintre colegii mei, într-o zi, mi-a spus: să ştii că mai mare noroc decât să-l avem pe Orban la PNL nu se poate. Noroc pentru noi, da, pentru că, cei care au convingeri liberale o să plece încet-încet de la PNL. Nu mă refer numai la membri, mă refer la simpatizanţi, o să vină alături de noi. Nu vreau nimic altceva pentru ALDE decât să dovedească cât mai multor români că este singurul partid liberal din România", a mai spus Tăriceanu.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri