#TeleormanLeaks. Primul lider PSD care recunoaște că a fost la vânătoare cu șefii Tel Drum

Data actualizării: Data publicării:
vanatoare rise project

Dumitru Buzatu recunoaşte că a participat la mai multe partide de vânătoare împreună cu colegii de partid. Preşedintele PSD Vaslui nu îşi aduce aminte unde a avut loc cea prezentată sâmbătă de ancheta Rise Project. Întâmplător, social-democratul se afla chiar acum la o vânătoare în judeţul Vaslui.

Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui: Nu ştiu să vă spun exact când s-a întâmplat. Habar n-am. Eu am fost de multe ori la vânătoare, am permis, sunt posesor de arme şi mă duc unde şi când pot şi eu la vânătoare.

Reporter Digi24: Erau dese astfel de vânători împreună cu liderul PSD, Liviu Dragnea?

Dumitru Buzatu: E posibil, dar eu am fost de mai multe ori în compania a mai multor oameni, printre care s-a numărat şi Liviu Dragnea sau printre care m-am numărat şi eu. Nu cred că trebuie ţinute minte toate prostiile astea.

Reporter Digi24: Ştiaţi că acolo sunt şi patronii sau responsabilii de la Tel Drum?

Dumitru Buzatu: Nu am avut nici o legătură cu nici un Tel Drum, am fost invitat doar de unii colegi să merg împreună cu dânşii la vânătoare.

Reporter Digi24: Vă aduceţi aminte unde vânaţi, al cui era domeniul?

Dumitru Buzatu: Am fost invitat la mai multe vânători şi de o bună bucată de vreme. Nu aş putea spune toate domeniile. Uneori era un coleg care mă invita, alteori o cunoştinţă, alteori o asociaţie de vânători. Tot felul de surse aveau aceste invitaţii.

Reporter Digi24: Aţi văzut pozele publicate de cei de la Rise Project?

Dumitru Buzatu: Nu, nu, nu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri