Video Tensiuni între parlamentarii AUR și cei PNL din cauza locului în care stătea ministrul Virgil Popescu în timpul moțiunii simple

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Foto: captură video Digi24

Parlamentarii AUR dar și cei de la USR i-au cerut ministrului energiei, Virgil Popescu, să stea la prezidiu, unde stau miniștrii, în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva sa iar reproșul a fost adresat și celorlalți parlamentari PNL. Ministrul stătea pe locul său de deputat.

Ema Stoica, jurnalist Digi24: Ministrul energiei, care este și parlamentar, a decis să stea pe scaunul de parlamentar, nu la prezidiu, unde stau de obicei miniștrii. Cei de la AUR au mers spre locul în care stă de obicei Vrigil Popescu din funcția de parlamentar să-l întrebe „de ce nu i-au onorat cu prezența de la prezidiu”. Nu a primit un răspuns din partea ministrului. Acesta s-a dus să-și țină discursul iar parlamentarii PNL au încercat să nu dea curs discuțiilor celor de la AUR. S-a terminat foarte repede acest moment. Virgil Popescu a plecat din acel loc.

Același reproș l-au primit cei din PNL și din partea USR, că nu-l lasă pe ministrul energiei sau că acesta nu vrea să stea în locul unde stau de obicei miniștrii, ci pe locul de parlamentar.

Camera Deputaţilor dezbate, marţi, moţiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. Moţiunea simplă este intitulată „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu".

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri